dozakorisnog.info

ZBOG KORONE U SRBIJI VANREDNO STANJE, A OVA ŽENA JE DOBILA OTKAZ: Kad vidite šta joj je šefica napisala neće vam bit dobro!

DA PODIJELITE KLIKNITE NA IKONU
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Iako je Vlada Srbije tražila da se radnici sačuvaju za vrijeme epidemije koronavirusa i vanrednog stanja, te da poslodavci na sve moguće načine zaštite ljude koji za njih rade, posebno kad su u pitanju njihove plate i egzistencije, to se ne dešava u mnogim slučajevima.

loading...

Društvenim mrežama se proširila priča jednog surpuga koji tvrdi da je njegova supruga praktično dobila otkaz u knjižari jer ne dolazi na posao, iako je jasno da ta knjižara tokom vanrednog stanja ne radi.

Knjižara ne radi od nedelje 22.03. rekla im gazdarica da neće raditi više da ne dolaze. Danas je ponedeljak  23.03, gazdarica danas šalje SMS supruzi da potpiše otkaz jer nije došla juče, danas i sutra na posao (u knjizaru koja ne radi). Molim RT.

742029-tijana-ff

foto: Twitter

I ne samo to, nego je gazdarica, sudeći po poruci, radnici poslala SMS u kojem traži od nje da potpiše sporazumni raskig ugovora i pošalje joj ga:

Ne znamo o kojoj je knjižari riječ, niti o kojem poslodavcu, ali ako je ova prepiska tačna, evidentno je da se radi o veoma nekorektnom odnosu, pogotovo u situaciji u kojoj se naša zemlja sada nalazi.

loading...
Loading..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *