dozakorisnog.info

PRIJE 28 GODINA PRESTALA JESTI ŠEĆER: DANAS IMA 70 I NIKO NE VJERUJE KAKO IZGLEDA

Carolyn Hartz iz Austrije inspiracija je ženama širom svijeta zbog svog nevjerovatnog izgleda kojeg može zahvaliti zdravim životnim navikama.

Pixabay

Carolyn ima, vjerovali ili ne, 70 godina i izgleda bolje od većine upola mlađih žena. Ova majka troje djece prije 28 godina potpuno je izbacila šećer iz svoje prehrane te svojim primjerom želi i druge potaknuti da učine isto. Osnovala je firmu naziva SweetLife koja se bavi proizvodnjom “sugar free” hrane i dodataka prehrani, piše knjuge i dijeli savjete o prehrani.

Slikovni rezultat za carolyn hartz

– Mnoge žene starije od 50 godina misle da je nemoguće održati određenu kilažu i oblik tijela nakon 50. godine života. Razgovarala sam i s mnogim 40-godišnjakinjama koje su rodile i razmišljaju isto – rekla je za Daily Mail.

Loading..

– Istina je da se metabolizam usporava što ste stariji, no to samo znači da morate preuzeti kontrolu, truditi se malo više i raditi zdrave izbore”, tvrdi ona. “Mislim da je bitno paziti na vrstu i količinu hrane koju jedete. Kada jedete bez promišljanja, to rezultira nepotrebnim debljanjem – dodaje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *