dozakorisnog.info

ONA NA INSTAGRAMU IZGLEDA KAO MILION DOLARA, A EVO NA ŠTA LIČI UŽIVO, ZGADIT ĆE VAM SE KAD VIDITE: Oči će vam stati

Nije tajna da svi dotjeruju slike na društvenim mrežama, neko više a neko manje. Javne ličnosti posebno su sklone tome, a bugarska zvezda Andrea prosto je zavisna od fotošopa.

Iako se njeni pratioci već dugo zabavljaju time što na društvenim mrežama upoređuju njene slike sa nastupa sa obrađenim slikama na njenom Instagramu i svima je jasno da Andrea ne izgleda baš tako kao što se predstavlja na Instagramu, pjevačica ne odustaje od dotjerivanja slika.

fotoshop1

foto: Instagram

Na gotovo svakoj slici Andrei možete da pronađete fotošop grešku, što mnogi i rade, a rezultate kače na društvene mreže.

Ipak, iako se čini da je cela Bugarska upoznata sa Andreinom strašću prema fotošopu, izgleda da joj i dalje uspjeva da nekog zavara – posljednji u nizu je gradonačelnik jednog bugarskog gradića koji je angažovao pjevačicu da uveseli tamnošnje stanovnike. Međutim, kako prenose bugarski mediji, među kojima i “zajenata.bg”, gradonačelnik je prilikom upoznavanja sa Andreom sjeo da lista njen Instagram, uveren da se pojavila pogrešna pjevačica.

1fotoshop

foto: Instagram

Međutim, ispostavilo se da to jeste Andrea, a gradonačelnik je prošao isto kao i publika koja podjednako često na Andreinim nastupima vadi telefon kako bi uporedili razlike.

fotoshop2

foto: Instagram

Loading..

Ipak, iako je većina njenih fanova upoznata sa činjenicom da se Andrea fotošopira do besvijesti, to ne škodi njenoj popularnosti.

andrea

foto: Facebook

Na Instagramu je prati oko 350.000 ljudi, a redovno na slikama dobija komplimente na račun svog izgleda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *