dozakorisnog.info

MILJANA KULIĆ U VEZI SA OVIM POZNATIM PEVAČEM?! Javno mu poručila da ga VOLI, a on se tek RAZVEO! (FOTO)

DA PODIJELITE KLIKNITE NA IKONU
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Najavio i poslovnu saradnju!

Već neko vreme aktivno se spekuliše o tome da su Miljana Kulić i Bojan Tomović u vezi. Naime, pevač je jednom prilikom zapevao za bivšu zadrugarku, zbog čega mu je ona javno poručila da ga voli.

loading...

Međutim, kako je istakao, njihov odnos zapravo je isključivo prijateljski, a postoji mogućnost da postane samo još i poslovni, ništa više od toga.

Bojan Tomović

Foto: Instagram Printscreen/miljanicakulic

– Miljana Kulić i ja nismo u ljubavnoj vezi, kako neki mediji pišu. Pa, čekajte ljudi, tek sam se razveo. Miljana me je pre par dana kulturno pozvala na rođendan njenoga sina, ali ja sam trenutno u inostranstvu, pa nisam mogao da se odazovem pozivu i to je sve. Pričali smo preko Vibera dugo o svemu i sa Miljanom i sa njenom majkom Marijom. Ljudski su mi pružile podršku u mojoj borbi sa bipolarnim poremećajem i hvala im na tome – rekao je Bojan.

– Miljana me molila da se trgnem i budem jak uprkos bolesti, pričala mi je da je kao klinka obožavala moje pesme, sve ih zna napamet, čak mi ih je i pevala i zato sam i ja njoj otpevao “Nisam te zaboravio” jer volim da obradujem ljude koji mene vole. Uz to, Miljana bi volela da joj ja napišem prvu pesmu koju uskoro treba da snimi i to je to, znači, naš odnos je isključivo prijateljsko/poslovni. Tačka – zaključio je Tomović.

loading...
Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas
Loading..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *