dozakorisnog.info

JEZIVO UBISTVO TRUDNICE: Julija (31) je trebalo da rodi svoje četvrto dete za nekoliko dana, ali je pronađema mrtva u kadi! Ovo je 16. žena ubijena ove godine u Austriji!Jezivo ubistvo trudnice Julije H. (31) koja je bila pred porođajem, u mestu Fefernic u Koruškoj šokiralo je austrijsku javnost. Ovo je 16. ubistvo žene u Austriji ove godine.

Nesrećna žena je za nekoliko dana trebala da rodi svoje četvrto dete. Policija je dan nakon zločina identifikovala osumnjičenog “fantoma u gaćama”.

U vreme ubistva sa njom je u stanu bilo dvoje mlađe dece, trogodišnji dečak i četverogodišnja devojčica, dok je starija ćerka (9) bila kod bake. Trudnica je ubijena je u subotu uveče u svojoj kući, dok su mališani spavali u sobi.

Ona je pronađena mrtva u kadi, a policija ne želi da saopšti da li je Julija zadavljena, udavljena ili izbodena, ali je saopštila da je ubica bio veoma brutalan.

Komšije su prijavile policiji da se iz njenpog stana čuje buka i vriska, a kada su stigli zatekli su beživotno telo nesrećne žene u kupatilu. Jedan od komšija rekao je da je video muškarca visokog između 1,70 do 1,80 metara plave kose u šorcu za trčanje i sa plavom adidas jaknom i duksom, kako se oko 1 sat posle ponoći žurno izlazi iz zgrade.Loading..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *